Dit is de header van de homepage

Agenda:

Afhankelijk van het weer zullen er workshops in de natuur georganiseerd worden, ook met andere disciplines. Wil je op de hoogte gehouden worden, stuur dan je mail adres zodat ik je de nieuwste ontwikkelingen kan mailen anders,........ blijf in de agenda kijken.

strand yoga

Yoga op het strand om te voelen dat je verbonden bent met je lijf, te genieten van de energie en ruimte in je lichaam, heerlijk in deze zomer op het strand waar je alle ruimte in de buitenlucht kunt ervaren, van de zee en de draagzacht van het zand.

meenemen:

matje of doek om yoga op te beoefenen en voor afloop bij de ontspanning wat warms als je misschien heel erg afkoeld. Iets voor je hoofd voor de felle zon. Handdoek voor de plons in de zee. Water of thee wanneer je daar behoefte aan hebt en je lunch pakketje als je dat lekker op het strand wilt opeten, dan kun je er een dagje uit van maken.

Bij een temperatuur van 15+ celsius, geen regen en bij voldoende aanmeldingen. Kosten: 10 euro voor een uur. Je kunt tot de dag ervoor aanmelden via de telefoon of per mail, je krijgt altijd antwoord. Mocht je per mail aanmelden geef dan ook je mobiele telefoon nr mee. Mocht je vrienden, buren of anderszins mensen die wel eens een Hara-O-Yoga les willen meemaken op het strand………

Datum:

  • maandag 27 augustus om 18.00 uur
  • donderdag 30 augustus om 18.00 uur

Plaats:

eindpunt lijn 12, Duivelandsestraat Den Haag,

plaats: strandslag 10 strandslag 10 Bij de EHBO post.

We zullen ook in tweetallen werken zodat de stretching dieper in de spieren gevoeld kan worden en de stress losgelaten kan worden.

Het is toegankelijk voor een ieder en juist leuk om met je vrienden en/of je familie te komen, omdat we ook in tweetallen werken, even zo goed als je alleen komt is heerlijk.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wilt u meer weten? Neem dan contact op.