Dit is de header van de homepage

Agenda:

Afhankelijk van het weer zullen er workshops in de natuur georganiseerd worden, ook met andere disciplines. Wil je op de hoogte gehouden worden, stuur dan je mail adres zodat ik je de nieuwste ontwikkelingen kan mailen anders,........ blijf in de agenda kijken.

"Heerlijk zon, zee en zuper natuur yoga workshops"

Heerlijk een dag naar het strand of bos of na een dag werken het gevoel hebben dat je toch op vakantie bent door te eindigen met yoga workshop waarin het hele lichaam geactiveerd, gestrekt, versterkt en de mind heerlijk tot rust komt.

strand yoga

plaats: strandslag 10 Bij de EHBO post. meenemen: matje of doek om yoga op te beoefenen en voor afloop bij de ontspanning wat warms als je misschien heel erg afkoeld. Bij een temperatuur van 20+ celsius, geen regen en bij voldoende aanmeldingen. Kosten: 12 euro bij eenmalig deelname, 10 euro bij tweemaal, 9 euro bij driemaal deenamen

Hallo Lieve mensen Vele van jullie hebben ooit eens kennisgemaakt van Hara-O-Yoga of hebben er van gehoord of volgen nu de klassen ervan. Er is een zomer stop maar om te voelen dat je verbonden met je lijf, te genieten van de energie en ruimte in je lichaam, bied ik drie extra lessen aan in deze zomer op het strand waar je alle ruimte in de buitenlucht kunt ervaren, van de zee en het zand. Neem een handdoek of kleed mee of op te oefenen en je na de duik in de zee af te drogen. Water of thee wanneer je daar behoefte aan hebt en je lunch pakketje als je dat lekker op het strand wilt opeten, dan kun je er een dagje uit van maken. Mocht je vrienden, buren of anderszins mensen die wel eens een Hara-O-Yoga les willen meemaken op het strand………

Datum:

  • woensdag 12 juli om 10.30 uur
  • zaterdag 5 augustus om 10.30 uur
  • donderdag 17 augustus in de avond om 18.15 uur

Plaats:

eindpunt lijn 12, Duivelandsestraat Den Haag,

We zullen ook in tweetallen werken zodat de stretching dieper in de spieren gevoeld kan worden en de stress losgelaten kan worden.

Meenemen: doek om yoga op te doen, iets voor je hoofd voor de felle zon. Zeker iets warms voor bij de meditaite

Het is toegankelijk voor een ieder en juist leuk om met je vrienden en/of je familie te komen, omdat we ook in tweetallen werken, even zo goed als je alleen komt is heerlijk.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wilt u meer weten? Neem dan contact op.