Dit is de header van de homepage

Persoonlijke begeleiding:

Als u liever in uw eigen omgeving yoga wilt beoefenen, individueel of met anderen, behoort dat tot de mogelijkheden.

Coaching/personal coach:

Wilt u meer aandacht voor persoonlijke thema’s dan kan ik u een coaching-traject aanbieden, al dan niet in combinatie met yoga. Mijn ervaringen en opleiding hierin is divers, de ingang die ik gebruik is veelal het lichaam. Negatieve gedachtes en emoties kosten veel energie waardoor er geen ruimte meer is voor ‘ levensvreugde’. Vele negatieve energieën (lees emoties en gedachtes) zijn verbonden met het verleden. Deze kunt u leren loslaten om ruimte te maken voor gedachtes en gevoelens waar u voor kiest. De thema's kunnen bijvoorbeeld zijn:
  • slechte lichamelijk conditie
  • communiceren
  • burn-out
  • loopbaan vragen
  • (werk)stress.

Elk coachingtraject beginnen we met een kennismakingsgesprek (met eventueel de opdrachtgever) waarin we de probleemstelling duidelijk omschrijven, of het gevraagde tot de mogelijkheden behoort en of er een werk-klik is. Een traject bestaat uit ongeveer zeven gesprekken en wordt afgesloten met een evaluatiegesprek.

Ik maak gebruik van verschillende methodieken om u weer in beweging te brengen daar waar u vast zit of juist rust te creëren daar waar teveel beweging/onrust is. Ik werk o.a. met: coaching gesprekken, EFT (Emotional Freedom Technic), lichaamswerk en een spiegel daar waar het nodig is.

In een kennismakingsgesprek zal ik eea toelichten en wordt het doel van het traject en de daarbij passende methodiek die bij u past en waar u zich comfortabel bij voelt zorgvuldig afgewogen en met u besproken.

Wilt u meer weten over persoonlijke begeleiding of coaching: neem gerust contact op.

Wilt u meer weten over Klas 2B? Neem dan contact op.